mandag 23. mai 2016

Det hadde jeg ikke trodd.

 Dagene formelig bare flyr fra meg og bloggen blir nedprioritert. Jeg tror at man trenger pause og gjør helt andre ting.

Vi har en hage. Jeg er garantert ikke en fan av å stelle hager. Til nød kan jeg klippe plenen men det er det hele.

Siden mannen er den som freser snø om vinteren, og ellers elsker å sysle i hagen men i år fikk han ikke tid. Jeg fikk beskjed om at jeg måtte få all steinen vekk i fra plenen på den ene siden av avkjøringen. Som sagt så gjort. Jeg raket, og plukket stein fjernet døde planter og ryddet i bedene. Jeg holdt på en god stund, og fant ut at det var jo rene terapi bare det. Dessverre var det en ting som irriterte meg storlig og kan dere gjette hva som irriterte meg?

Om du da ikke har gjettet det, kan jeg opplyse at det var å plukke småsteiner. Det tar på en stakkars rygg. Neste gang jeg snakket med mannen på telefonen opplyste jeg om at nå ønsker jeg meg asfalt i avkjøringen og få slutt på å plukke steiner. Heldigvis kan jeg si at han støttet planen. Videre skal det ryddes rundt dørene og få skikk på ting som bare ligger og slenger. En ytterdør skal pusses ned, og få et strøk med maling. Jeg får gode råd til hvordan jeg går fram med den døra, og håper jeg får kjøpt malingen på torsdag. Kan hende at det ikke blir gjort med det første da en trapp utenfor døra skal ordnes og det gjør de nok i helgen. Når det er gjort blir jeg og fikse den døra som trenger litt fornyelse istedet for å kjøpe en ny. Gjenbruk kalles det vel?

Ellers har jeg fått kvittet meg med en dobbelseng i fra et av gjesterommene og fått plassert inn tredemølla, og sykkelen og annet stæsj. Min gamle ergometersykkel i fra 90 tallet blir skrotet for den har gjort sin misjon og vel så det.

Ny treningsrom
Et annet er at den er vond å sitte på og jeg har på følelsen at jeg hele tiden glir av. Blir en ny sykkel eller en romaskin. Får se hva jeg har plass til, men det er kjekt og kunne gjøre litt trening hjemme i tillegg til de to dagene i uka hvor jeg er på skolen og trener sammen med en gjeng damer.

Blitt noen turer og snart skal jeg ta en fjelltur, må få en med meg og kanskje mannen blir med men jeg er uskikker siden han har mye annet som skal gjøres og pusten hans er ikke det beste heller.

Våren kom rekordtidlig her, og i går var det en nydelig sommerdag. Fikk ordnet litt i hagen, og jeg må handle inn en hagesaks. Må komme ordentlig til mellom hekkplantene som kom på plass i fjor. Mye dødt gress rundt og da må det litt bedre redskap til.

Tarmundersøkelsen gikk greit, men dessverre noen polypper fant de men de var ufarlige og skal fjernes i november. Er jo godt at det nå er sjekket opp og at de fortsatt kaller meg inn. Problemer med tarmen er ikke videre gøy, og i vår har jeg vært ekstra plaget. Er spent når vi drar til Kroatia på ferie og jeg finner neppe det jeg er vant med til frokost. Men det kan også gå veldig bra. Ikke verdt å ta sorgene på forskudd.

Takk til Tove som etterlyser meg, og her er jeg igjen. La meg håpe at det ikke tar så lang tid før neste innlegg.

Varm hilsen fra
Eva

8 kommentarer:

 1. Stener i plen og blomsterbed er virkelig uro.
  Godt det blir gjort noe med polyppene og kos deg på tur.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er det. Ja, polyppene blir fjernet og det er ikke noe galt etter prøvene. Blir en stund til tur men ikke langt unna heller.
   Klem tilbake

   Slett
 2. heisann... gled deg til ferien, Kroatia er et flott land - har gode minner derfra. Og tarm, ja, jeg har vært på både den ene og andre undersøkelsen uten at årsaken til problemet mitt er oppdaga. Det er på en måte positivt!
  Og hva bloggen min angår, så forsvinner den ikke, men kan leses når som helst baklengs og forlengs...
  Tillykke med beslutningen om asfalt, men er du sikker på du vil ha en sånn "dau" flate? Ikke hast dere...
  Ha ei flott uke ;:OD)

  SvarSlett
  Svar
  1. Blir asfalt i avkjøringen for det gjør det lettere enn bare å ha grus som slites vekk. Tenker det blir bra når man får det som man vil.

   Dumt at de ikke finner hva problemet ditt er med tarmen kanskje du er sensitiv for visse matsorter, og eller har irritabel tarm. Men så lenge de ikke finner noe galt så er det jo positivt.

   Bloggen finnes og vi får skrive når vi kan og vil.

   Gleder meg til ferien, men den blir i juli og det er jo et land man har hørt mye om.

   Ønsker deg en fin dag.

   Slett
  2. Nei, jeg har ikke strikka vottene. Blir lite strikking med en leken hund ved siden av seg....

   Slett
 3. Så flott med et innlegg hos deg, og også en kommentar på min blogg. Vakkert, ikke sant? Det kommer et til om 5 minutter.
  Fjelltur hørtes deilig ut. Jeg kommer og blir med!
  Når det gjelder hage er vi nok like, jeg vil heller ut i skog og fjell, men elsker å se andres flotte hager.
  Lykke til både med turer og gjøremål! Dette blir bra! Hilsen Tove

  SvarSlett
 4. Når sommeren kommer tar jeg totalt bloggpause. Så er det så mye mer gøy å komme tilbake i august. Kos deg masse med ditt og vi holder jo kontakten både her og der! :)

  SvarSlett
 5. Da etterlyser jeg deg nok en gang!!!!!! Takk for hyggelig kommentar hos meg. Nyt dagene også med et lite blogginnlegg - et bilde og to linjer. Hilsen Tove

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på hilsen i bloggen min fra akkurat deg! Jeg tar også turen tilbake for å hilse på deg i din blogg!