torsdag 2. mai 2013

Vårsysler på bloggen..

Fant ut at jeg skulle skifte bakgrunn på bloggen for man kan da bli luta lei av rosa.. Er bare å søke på bakgrunner så dukker det opp masse som er bra.. Kan jo hende at man bytter etter en stund.. Når vi kommer hjem i fra ferien skal jeg starte med å male i gangen, og få unna litt malejobber mens mannen er på havet..

Her forleden kveld måtte jeg til Sommarøy ei lita perle her nord.  Denne kvelden hadde jeg ikke kamera med og dere kan tro jeg angret etter hvert som jeg så hvordan stemningen med ett skiftet.. Heldigvis at man har iPone 5 så ble det et bilde og om man ser på flere bilder her så finner dere mer i fra denne øya.. Er virkelig flott der ute.. Neste gang skal jeg ikke glemme å putte kamera ned i veska..

I formiddag kom fibermontøren og satte opp ny router og vi gleder oss som unger til de blir ferdige med å legge ut kabler til fibernettet som skal komme. Blir nok en hastighet vi slett ikke er vant med, og som en nabo uttrykte at nå ble tastaturet å løpe løpsk.. Det var jo en måte å si det på altså..

Bilen har fått sine sommesko på eller skal jeg si dekk? Mens jeg vet av steder sør som sliter med frost og vinterdekk en stund til og bakken lå hvit. Utrolig. All den snøen som vi hadde er nesten borte. Været har vært flott, og når sola varmer så godt som den gjør vil det jo tine så mye raskere.
I kveld skal vi sitte barnevakt for Lille prinsessa. Hun gleder seg til vi kommer i ettermiddag, og som hun fortalte meg på facetime ville hun bli veldig lei seg når vi dro hjem. I alle fall bitte litt.. Da var mormor snar å fortelle selv om hun ble litt lei seg så ville det ikke gå lang tid før hun så oss igjen! Da var det et strålende smil som kom. Ikke rart at mormor smelter totalt..

I morgen kveld er det besøk til våre venner som vi skal reise med, og det er jo et og annet som skal diskuteres. Jeg har bestilt varer på ut og hjemtur på taxfree og da ligger det på setet når man kommer ombord. Men stikker nok innom butikkene også.. Vi har litt småting som skal gjøres før vi reiser, og mandag er det frisørtime hos datter.. Håret må klippes og ordnes. Man skal se bra ut. Jeg leter etter et skjørt som jeg ikke finner som jeg liker.. Men i mål vil jeg nok komme.

Med livsstilsendringen går det veldig fint med, og 9 kilo er borte. Det hjelper å legge om kosten litt og bevege seg mer..


14 kommentarer:

 1. Godt du hadde mobil med, bildet var utrolig flott og stemningsfullt. Jeg pleier stort sett alltid å ha meg meg kamera i veska, har også brent meg på det å ikke ha det med...
  Ellers må dere kose dere masse på tur, husk å ta masse bilder :)
  Fin kveld til deg!
  Anette

  SvarSlett
  Svar
  1. Mobilen er man nødt å ha med når man skal ut å kjøre, og jeg skal nok huske den for ettertiden at man tar med seg for plutselig er bare blinkskuddet der.. Takk, vi skal kose oss på tur da vi reiser sammen med venner. Masse bilder skal jeg ta.. Ha en fin dag og god helg til deg og dine...

   Slett
 2. Det var et utrolig flott bilde!! =)

  Så godt å høre det går bra med deg og du er flink som går ned i vekt, gratulerer! :)

  Blir spennende når du reiser da, håper vi får sett noen bilder her fra turen (det er jeg sikker på)!

  Ha en koselig stund med barnebarnet! Lykke til med leting etter kjole, håper du finner noe! :)

  Ha en fin dag med klem fra meg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, takk, takk og lov for at mobilen er oppfunnet når man trenger den som mest! Bildet ble stemningsfullt.. Var så spesielt det lyset og stemningen når jeg kjørte.. Mye som skjer sent på kvelden også vet du. Takk, jeg er veldig fornøyd, bare så grep i hverdagen og vips går vekten ned, sakte men sikkert.. Bilder i fra ferien skal det nok bli og jeg tar mange. Hadde en herlig stund med Lille prinsessa og vi kosa oss masse.. Skal nok finne antrekk skal du se... God helg til deg..Klem

   Slett
 3. Ble ikke dumt med endringer :)
  Du får det travelt, skjønner jeg.
  Håper helsen er best mulig også.
  Klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Er slett ikke dumt med endringer. Travelt, ja det har jeg. Skal ut i kveld og mandag er det frisør.. Helsen er bra med unntatt av tåneglen.. God helg og varm klem til deg..

   Slett
 4. Nydelig bilde du fikk tatt med iphonen :) Det er typisk at når man glemmer kameraet dukker det opp mange fine motiver - jeg kjenner til det.

  Tenker du får ordnet det du skal i god til før avreise. Heldige deg :) Du må ha en riktig god tur, og kose deg masse!

  Bloggen ble flott med ny bakgrunn.
  Klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, ja ikke sant takk og pris for mobiloppfinnelsen.. Det er helt typisk at er været grått hos meg så lysner det mer opp når jeg setter kursen mot øya. Skal til byen i dag og ordne det som ordnes skal.. Mandag er det frisørtime, og da blir håret klippet mye kortere og tatt noen lyse striper i det. Fjong skal man være.. Takk skal du ha, jeg skal kose meg mye, men med måte.. Ble fornøyd selv med en ny bakgrunn.. Passet godt synes jeg.. God helg til deg, og klem..

   Slett
 5. Hallo Eva!

  Jeg tenkte jeg skulle få lest innlegget ordentlig å få til en kommentar, i mellom slagene. :) Det gikk ikke, for det kom en som ble så fascinert av katta på siden og etter ei stund ble det nødvendig med litt assistanse. :) Må ta meg en tur innom på et senere tidspunkt når jeg har tiden mer for meg selv. ;)

  I mellomtiden får du ha en fin dag i starten på den nye og ubrukte helga. Har deg i tankene, titt og ofte, men har ikke helt greid å få med meg at du trapper opp bloggen igjen. ;) Tar det jo litt rolig for tiden på området selv. Hei så lenge, så er jeg tilbake igjen etter hvert.

  SvarSlett
 6. Hvor gøy at en ble betatt av katten.. Den lager visst lyd.. Jeg har jo fått noen innlegg her på bloggen, pusset litt opp også.. Endelig fant jeg ut av kommentarfeltet også og kan svare hver enkelte uten at man føler at det er rot i systemet..
  Helgen starter med besøk av datter og barnebarn, og da er de her selv om vi må ut i kveld, men tar det igjen i morgen. Skal innom alle blogger når jeg får litt tid, og så må jeg få rørt meg før jeg stivner helt. Vært dårlig med den saken de siste dagene. Du er hjertelig velkommen tilbake og da får du vel lest i fred og ro. Og så håper jeg at du snart er frisk og rørlig igjen.. God helg til deg og alle andre som stikker innom..

  SvarSlett
 7. Da har jeg kommet meg gjennom hele innlegget. :) Nær sagt i fred og ro, men ikke ille ment. Har hatt en alle tiders dag i dag og muligens litt for mye ute i en ganske så frisk luft. Og det var ikke en stillestående tur. :)

  Jeg holder også på å "pusser litt opp" på bloggen, men må nok vente til freden og roen senker seg. For slik det er nå kan en ikke ha det.

  Det ser ut for at du ikke er arbeidsledig du heller. Og bra er det. Bra har det også vært om vinteren og sommeren snart har blitt enige om hvem som skal gå og hvem som skal komme. Har visst kommet litt i ulage der. Men slik er det vel ofte i disse Vi er vel bare utålmodige antagelig. :)


  Ha ei fin helg, Eva, med deg selv og dine og glem ikke å kose deg gjennom den. Og aller sist: Fy deg, glemme kameraet! Det er ikke lov. ;) Bra vi har så gode reserveløsninger nå for tiden. Ikke sant?

  SvarSlett
 8. Hvor flott at du fikk tid å lese litt i fred og ro. Skal innom din blogg nå og jeg har nesten ikke vært på pc i de siste dagene.. Og nå har jeg travle dager før vi skal reise til sol og varme, og ja kamera blir med.. Nikon denne gang... Mens Canon får være hjemme.. Der orker jeg ikke å dra alt med... Ha en fin søndag..

  SvarSlett
 9. Har sett på tv fra Sommarøy og ser veldig fint ut der :) Koselig med prinsesse besøk- vår prinsessa har også vært her i helga. Ingenting er bedre en barn og barnebarn :)

  Joda Eva de Peonene er ekte de- helt 100 % vare :) har de ikke slike på Europris hos dere ? var 2 pk til 29.90.

  Fortsatt fin helg til deg- og heldig du er som snart skal ut å reise :)

  Klemmer Monica

  SvarSlett
 10. Var de ekte.. Hvor bra, jeg vet ikke om de har her i Tromsø men jeg har ikke vært innom butikken på lenge.. Teller ned dagene til vi drar.. Selv om sola skinner her nord, og mannen er i hagen å ordner.. Vår er det, men varmt i solen..

  Ha en fin søndag og klem tilbake..

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på hilsen i bloggen min fra akkurat deg! Jeg tar også turen tilbake for å hilse på deg i din blogg!