søndag 3. mars 2013

Ikke alle ganger at ting går som planlagt

Gårsdagen er en historie og dagen i dag skulle nytes ute i det fri. Sola viser seg i fra sin beste side og vindstille er det også.. En helt perfekt dag inntil jeg våknet grytidlig i morges med at nå var jeg tett. Pottetett.. Enda godt at jeg hadde kjøpt en pakke Kleenex med tanke på at forkjølelsen kunne slå til før jeg ante det! Her sitter jeg da, mens mannen min duller rundt meg og det er godt å ha noen som steller pent med en når man er syk!!

Forrige fredag havna jeg hos venninnen min på biff og vin aften og jeg ble kjørt til, og fikk beskjed om og bare kose meg. Ja, jeg kan det med og kose meg! Vi spiste god mat og med utsøkt italiensk vin til... Nam.. Mannen hadde til og med ryddet fryseboksen og venninna mi som er singel og fraskilt fikk masse god fisk og fiskekaker å fylle opp i sin fryser.. Vi spiser jo men etter at sønnen kom flyttende hjem så er det jo mindre av fiskemiddager.. Godt og kunne dele med noen! Og ho får mange gode herremåltider! Fisk er sunt nemlig!

Da lørdagen opprant var været virkelig slått om til en real sørpeføre og da var det godt og ha privat sjåfør og slippe å kjøre selv med hjertet i halsen.. På hjemvei skulle man handle, og mannen hadde et ærend han skulle utføre mens han slapp meg av på matbutikken.

Ikke fikk jeg lov å sette varer i bagasjerommet jeg skulle bare gå å sette meg.. Og jeg som liker og gjøre ting sjøl.. Ja, ja, jeg måtte bare kapitulere.

Underveis på turen hjem lå det tre biler foran oss, og hvor den første bilen luntet i 40 og skapte irritasjon og frustrasjon på det føret. Mannen bestemmer seg for å kjøre forbi, og akkurat da vi var kommet til bakenden av bil nr 2 tar den å svinger ut like foran oss. Hadde vi ikke hatt den bilen vi har, har dette aldri gått bra og det ville ha blitt en stor kollisjon og jeg satt utsatt til.. Jeg var sikker på at min siste time var kommet! Jeg vil virkelig råde alle sjåfører til bruk speilene før dere skal foreta en forbikjøring!!!
Historien endte heldigvis godt, og jeg vet hvem det var også og bilnummeret har jeg. Er det den jeg tror det er så skal jeg minne henne på om at det er viktig å bruke speilene.

Lettere skjelven og rystet over folks uforstand i trafikken fikk jeg denne vakre buketten i fra mannen, og da trillet en tåre eller ti av glede!
Buketten står fortsatt på bordet en uke etter! Nesten like flott!

I går var det feiring av dagen til mitt eldste barnebarn som har bursdag i dag!! Hun er 11 år og stor Justin Bieber fan! Husker da jeg var 12- 13 år og da var det bilder av David Cassidy på veggene... I dag er den mannen 62 år!! Lurer på om han er like kjekk nå som han var da han havnet på alle tenåringsjenter vegger? Moren min var helt fortvilet for det så jo ikke ut på mitt rom, og veggene så vi jo ikke!! Hun fikk mange flotte klærsplagg og blant annet en jakke med Bieber navnet bak på ryggen. Den store drømmen hennes er en konsert med sin store helt, men avstanden er for stor og det er for dyrt! Billett, flybillett og hotellopphold koster penger! Har han kommet til Tromsø har jo saken vært en annen!

Her ser dere kaken! Fyll er vanilje og sjokoladekrem og det var faktisk veldig godt!

Det var Konfektkake, marsipankake, cupcakes, og ostekake samt rundstykker med godt pålegg på! Vi koset oss i år.. Hun skulle feire litt i dag også, og da skulle hennes morfar komme for han var på sjøen i går formiddag.. Som fisker er det ikke alltid det klaffer!

Da er det på tide for meg å legge meg på sofa å pleie forkjølelsen og se fem mila! Jeg skulle helst vært ute å gått tur i dette fine været, men når man ikke er i slaget er man ikke i slaget!

Ha en strålende søndag alle sammen!


8 kommentarer:

 1. Ja, du var heldig som ikke kræsjet, men en flott bursdagsfeiring fikk du jo vært til stede på!
  ha en fortsatt fin søndag, vi kom akkurat hjem fra skitur på Mjøsa, Herlig!

  SvarSlett
 2. Jammen godt du er i god behold. Trafikken kan være virkelig farlig den.
  Gratulerer med elveåringen. Flott alder det der. Jaså, du likte David Cassidy du også? Jeg sitter her på kontoret og ser rett på bildet av han. Jeg fikk nemlig en gammel LP-plate av søsteren min til fødselsdagen min. Han var et stort idol da jeg var ung. Jeg har sett film og bilder av han fra i dag, og han er helt ugjenkjennelig for meg. Nei, idolet er sånn han var som ung for meg. Morsomt minne.
  Takk for hyggelig hilsen inne hos meg. Noe rart skjedde med den linken til boka? Nå skulle det være fikset, så vær så god! Ha en strålende fortsettelse på dagen og god bedring med forkjølelsen din.

  SvarSlett
 3. Høres ut som en begivenhetsrik tid du har hatt, heldigvis skjedde det ingen alvorlig ulykke på biltur. Bilkjøring er absolutt ingenting for amatører, men vi trenger alle en påminnelse iblandt. Nå må du ta vare på deg selv og bli frisk!
  God bedring til deg :)
  Anette

  SvarSlett
 4. For noen nydelige blomster :) og vakre farger. Godt det gikk bra med tanke på den nesten ulykken !

  Godt du har en mann som pusler rundt deg- men jeg vet da at han er veldig heldig med kona si som er veldig god på å pusle for han :)

  God bedring Eva !

  Klem Monica

  SvarSlett
 5. "Itte vet je", eller noe slikt, så ei eller annen, Marte - tror jeg. :)
  Nå har jeg forsøkt meg med kommentarer fra mobil, nettbrett og prøver med PC nr2.

  Litt av hvert å hente av informasjoner her, Eva. Enda godt det gikk bra. Synes det er så mye rar kjøring nå, at jeg kjører ikke mer enn det som er høyst nødvendig lenger.

  Det passer jo fint for meg nå. når formen er så bra. Er på farta ut igjen nå og har en svak anelse og lyst til å nå ei mil i dag. Da blir det flagg og bløtkake. I alle fall ei vaffel eller to i kveld. :)

  Håper at alle tette kanaler har åpnet seg igjen og at det ligger an for at planene kan gjennomføres. Hos deg også.

  Har deg med fortsatt i virksomheten som en usynlig konkurrent og tankeinspirator. Men nå må du sannelig skjerpe deg. Om du skal holde tritt igjen. :) (Tok bare litt i her, slik at kanskje en liten inspirasjon skulle dukke opp for en tur. )

  SvarSlett
 6. Der gikk den endelig av gårde. Sikkert noe med oppdateringer her å gjøre. Fin dag og dager fremover, Eva.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for alle koselige kommentarer! Setter pris på hver eneste en!
  Skulle ha gått tur, men har styrt med rockeringen i over 3 uker hver dag.. Veldig fornøyd med det.. Skulderen er så god som ny og i neste uke farter jeg til treningssentret. Kan bli litt gåturer om været er bra. Ellers går det helt fint, og forkjølelsen er snart på retur... Ha det fint alle...

  SvarSlett
 8. De blomstene fortjente du virkelig;)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på hilsen i bloggen min fra akkurat deg! Jeg tar også turen tilbake for å hilse på deg i din blogg!